Værksted

Mandag – torsdag 07.30-15.30
Fredag 07.30-15.00

Kontor

Tirsdag og torsdag 09.00-15.00

Butik

Mandag – torsdag 07.30-16.30
Fredag 07.30-16.00
Lørdag 09.00-12.00

Salg af maskiner

Salg af landbrugsmaskiner og have/park-maskiner

Køb landbrugsmaskiner og have/park-maskiner hos os – vi har et stort udvalg af nye og brugte maskiner til salg, og finder du ikke, hvad du søger her på hjemmesiden, er du meget velkommen til at kontakte os og spørge efter den maskine, du mangler.

Det gør du ved at ringe på 55 45 63 79.

Du er også meget velkommen til at besøge vores butik på Langgade 48 i Sandved og se de maskiner, vi har til salg. Dine behov kommer i første række.

Se åbningstider hos vores maskinforretning her »

Vores sortiment af maskiner til salg udvides løbende

Hos os får du en leverandør af landbrugsmaskiner og have/park-maskiner af høj kvalitet, og vi udvider løbende vores sortiment. Derfor er du altid sikker på, at du finder den landbrugsmaskine eller have/park-maskine, du mangler blandt vores maskiner til salg.

 

Ud over det er vores dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig i hvilken maskine, der opfylder dine behov – uanset om du skal bruge en maskine til en kirkegård, en maskinstation, et boligselskab, eller om du er gartner, deltidslandmand eller professionel landmand.

 

Du får al vores viden om entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og have/park-maskiner, og det garanterer dig, at du aldrig køber katten i sækken.

Vi kender industriens høje krav til kvalitet og effektivitet, og derfor er alle de maskiner, vi sælger, naturligvis i højeste kvalitet og med sikkerheden i top.

Se vores samarbejdspartnere her »

Du får også reparation og service af maskiner hos os

Når du sørger for at få serviceret din maskine regelmæssigt, sænker du også risikoen for, at den sætter ud. Brug derfor vores viden om maskiner og hør, hvor ofte din nye maskine bør serviceres.

Læs mere om reparation og service her »

Kontakt os og hør mere om de maskiner, vi har til salg

Som sagt er vores sortiment bredt ligesom vores viden er stor, så vi er altid til rådighed, når du vil have en snak om de maskiner, vi har til salg eller har en forespørgsel på en anden maskine.

Du kontakter os ved at ringe på telefon 55 45 63 79.

Sidebar